1919 KELLOGG, Autointoxication, or Intestinal Toxemia
BACTERIILE, Influențate de Alimentație, pag. 24
Puține BACTERII rezistă acizilor. Sunt cele care produc FERMENTAȚIA, cum este acrirea laptelui sau oțetirea vinului. Produsele lucrării BACTERIENE sunt totdeauna nocive pentru BACTERIILE care le-a produs. Acest fapt limitează gradul de aciditate pe care-l poate produce fiecare organism în particular.
BACILUL Bulgaricus, folosit pentru producerea iaurtului, este remarcabil deoarece are cea mai mare rezistență la acizi dintre toate speciile de BACTERII. Poate suporta acizii în concentrație 4 %, în timp ce puține alte BACTERII pot tolera concentrații de acizi mai mari de 1 %. Acest organism va continua să se multiplice într-o soluție care conține de 30 ori conținutul de acizi care stopează multiplicarea BACILULUI Welch, cel care produce mirosurile urâte din COLON. Acesta este motivul pentru care BACILUL Bulgaricus este folosit pentru a schimba flora intestinală, cum se va prezenta mai târziu.
BACTERIILE, Iubitoare de Zahăr
(în curs de traducere)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu